PPA_0131.jpg

Pilates laitetunnit yksilö/duo/circuit

Laitetunnit suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Yksilötunnit on paras tapa aloittaa pilatesharjoittelu. Tunnilla saat jakamattoman opettajan huomion ja tunnilla edetään tarpeidesi ja haasteidesi mukaan. Yksilötunnilla opit pilateksen perusperiaatteet mm. pilateshengityksen, keskivartalon lihasten käytön ja lapatuen. Suosittelen edistymisen kannalta alkuun viiden tunnin sarjaa. Laitetunnilla harjoitukset tehdään hengityksen rytmittämänä pääasiassa kolmella laitteella: Reformer, Cadillac ja Wunda Chair. 

Laitetunnit ovat 1–4 asiakkaalle. Yksilötunnilla on aina yksi henkilö. Duossa kaksi, joka on mukava tapa esim. pariskunnalle tai ystävyksille harjoitella yhdessä. Circuitissa on 2-4 asiakasta samaan aikaan ja jokaisella on laitetunnilla omat harjoitukset kehon tarpeiden mukaan. Ennen circuit-harjoittelun aloittamista käydään yksilötunneilla tai Reformer-laitetunneilla. 

Laitetyöskentely sopii kaikille. Laitteissa on jouset, joita säätämällä saadaan harjoituksiin asiakkaan tarvitsema tuki sekä vastus. Yksilötunteja suositellaan erityisesti raskaana oleville ja raskaudesta palautuville. Harjoittelu on lempeän tehokasta, hauskaa ja energiatasoa lisäävää!

Varaa aika suoraan Emmiltä sähköpostitse tai puhelimitse.