Flow Pilateksen tuntikuvaukset ja muut palvelut

Pilatestunnit

Pilatesmattotunnit
Lempeän tehokkaita harjoituksia, jotka parantavat ryhtiä ja vahvistavat keskivartaloa. Harjoitukset tehdään usein lattian tasossa, ja apuna käytetään esimerkiksi palloa, kuminauhaa, pilatesrullaa tai rengasta.

Ryhtianalyysi
Ryhtianalyysi kartoittaa asentosi ennen pilatesharjoittelun aloittamista tai antaa potkua jo pidempään harrastaneelle. Analyysin perusteella valitaan juuri sinun kehollesi parhaiten sopivat harjoitukset.

Pilates yksilötunnit
Tule treenaamaan yksin tai 2–3 hengen pienryhmässä. Näin opit helposti ja nopeasti pilateksen perusteet ja laitteiden käytön. Tämä on paras tapa aloittaa pilates, jotta saat juuri sinulle sopivan treeniohjelman.

Pilates laitetunnit
Laitepilateksessa liikkeet tehdään laitteiden avulla, joiden jouset antavat harjoituksiin tukea ja vastusta. Käytettävissä ovat reformer, cadillac ja wunda chair.

Reformer-laitetunnit
Reformer on tunnetuin isoista pilateslaitteista. Harjoittelu on erityisen kokonaisvaltaista, koska reformer-laitteella treenaaminen parantaa koko kehon hallintaa.

Flow Pilateksen muut palvelut

Syvävenyttely ja dynaaminen syvävenyttely
Syvävenyttely hyödyntää pilateksen parantamaa keskivartalon tukea ja pääset huoltamaan turvallisesti ja lempeästi kehon sidekudoksia. Syvävenyttelyä on tällä hetkellä vain kurssin muodossa muutamina viikonloppuina.

Luennot hyvinvoinnista
Kutsu Emmi Paavola luennoimaan kehon hyvinvoinnista ja terveellisestä elämäntyylistä. Tämä sopii hyvin esimerkiksi työpaikan virkistyspäivän ohjelmaksi.

Työkykyä ylläpitävä liikunta
Nämä harjoitukset sopivat erityisesti päätetyötä tekeville. Saat vinkkejä lyhyeen taukojumppaan tai pidempään niskan ja hartian seutua hellivään liikesarjaan – tilaa työpaikallesi sopiva treeni!