Pilates laitetunnit yksilö/duo/trio

ppa_0145.jpg

Laitepilateksen tunnit suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Harjoitukset tehdään hengityksen rytmittämänä pääasiassa kolmella laitteella: Reformer, Cadillac ja Wunda Chair. Lisäksi studiolla on paljon pienempiä pilateslaitteita mm. Ladder Barrel ja Spine Corrector.

Laitteissa on jouset, joita säätämällä saadaan harjoituksiin asiakkaan tarvitsema tuki sekä vastus. Laitetunnit ovat 1–3 asiakkaalle. Tunnilla nautit yksilöllisestä harjoittelusta ja juuri sinulle suunnitelluista harjoituksista. Harjoittelu on lempeän tehokasta, hauskaa ja energiatasoa lisäävää! Sopii hyvin raskaana oleville ja raskaudesta palautuville.   (yksilötunnin kesto 55min/75min, duo tai trio 55 min)

Reformer laitetunti (max. 7 henkilöä)

Reformer on suurista pilatesharjoituslaitteista tunnetuin ja monipuolisin. Laitteessa on kiskoilla liukuva matto ja se toimii jousivastuksilla. Tunneilla liikkeitä tehdään monipuolisesti. Kaikki selkärangan liikkeet ja suurimpien nivelten liikkeet käydään tasapainoisesti läpi.  Harjoittelu Reformer-laitteella sopii kaikille. 

Tervetuloa aloittamaan harjoittelu! Opit perusperiaatteet sekä laitteen turvallisen ja monipuolisen käytön. Reformer-tunti kestää 55 min. Laitteita on seitsemän kappaletta. Pienessä ryhmässä jokainen saa yksilöllistä ohjausta

Circuit tunti (max. 4 henkilöä) 

Circuit tunnilla käytetään muitakin pilateslaitteita. Käytössä ovat Cadillac, Wunda Chair ja pienemmät apuvälineet (muun muassa rengas, rulla ja tasapainolauta). Circuit tunti ennen käydään yksilötunneilla, jotta laitteen käyttö ja liikkeet tulevat tutuksi ennen Circuit ryhmään siirtymistä. Sopii hyvin raskaana oleville ja raskaudesta palautuville. Tunnilla on 2-4 henkilöä.  Kesto 55 min.