Pilatesopettaja Emmi NevalaEmmiPaavola-PilatesHelsinki.jpg

Emmi Nevala on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta 2006. Pilates-opettajakoulutuksensa hän suoritti 2006-2008 Pilates Place Tampereella mentoristudionaan Pilates Place Southwest Lontoossa.

Emmi on opettanut Pilatesta (matto- ja laitetunteja) päätoimisesti vuodesta 2008 ja käy aktiivisesti ulkomailla jatkokoulutuksissa. Hän on harrastanut monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja, mutta innostui erityisesti tanssista. Tanssin kautta löytyi myös Pilates. Pilates toi kehoon hallintaa, vapautta ja hengittävyyttä. Samalla löytyi myös voiman ja venyvyyden tasapaino. Pilates yllättää ja palkitsee harrastajansa. 

Kehon ergonominen käyttö on haastavaa, mutta rennon ryhdin ja oikean kehonlinjauksen löytyessä kehosta tulee hallittu ja olosta ihanan kevyt. Tätä lajia ei voi muuta kuin rakastaa! Opettajana Emmi on ammattitaitoinen, iloinen ja innostava. Hän ohjaa suomeksi ja englanniksi. 

"Aloitin syksyllä 2014 uuden pitkäaikaisen koulutuksen opetustyöni ohelle syventämään pilateksen opettamista ja ymmärtämistä. Tällä hetkellä seuraan Joseph Pilateksen jalan jälkiä Lolita´s Legacy-koulutuksessa. Lolita San Miguel on suoraan Josephin sertifioima opettaja, ainoa tällä hetkellä elossa oleva ja pilatesta vieläkin opettava upea 80-vuotias nainen. Koulutus on hänen perintöään Joelta ja Claralta (Joen vaimoltaan). Minusta tuli vuonna 2016 Third Generation Pilates Teacher, Comprehensively Trained Piltates Teacher of the Lolita´s Legacy. Oppini tulee Second Generation teacherilta Marjo Raskilta, hän opettaa yhteistyössä Lolita´s Legacyyn. Minulla on kaksi lasta, he ovat opettaneet paljon. Perhearjessa huomaa, että hyvä fyysinen kunto on todellakin onnellisuuden perusta! "

"Rakastan liikettä ja tunnetta, mikä liikkeen jälkeen saapuu – ja jää kehoon. Askel kokonaisvaltaisempaan hyvinvointiin lähtee terveemmästä kehosta, jossa myös mieli voi hyvin. Tavoitteenani on saada ihmiset kuuntelemaan omaa kehoaan ja panostamaan omaan hyvinvointiinsa. Samalla innostumaan liikkeestä ja huomaamaan, että hetkessä elämisen taito rauhoittaa kiireisemmänkin mielen ja sulattaa turhat jännitykset pois. On ollut mahtava huomata, kuinka pilateksesta opittua keholinjausta ja ergonomiaa voi soveltaa niin arkeen kuin muihin urheilulajeihinkin." 

img_5774_bs.jpg

Koulutus

  • Barre trainee, Barre Academy (valmistuu ohjaajaksi 2022)
  • SPS-ohjaaja 2018
  • Third Generation Pilates Teacher, Comprehensively Trained Pilates Teacher of the
    Lolita´s Legacy 2016
  • Somatic Stretching -ohjaaja 2010
  • Pilates Professional International -jäsenyys
  • Pilatesopettaja 2007–2009 Certified Pilates Studio Teacher in comprehensive Mat, Cadillac, Reformer and Wunda Chair. Trained and certified by Pilates Professionals International. (Kouluttajana Marjo Rask, mentoristudio kouluttaja Megh Hoffman Sarr)
  • Tanssija 2003–2006